top of page

Vyrážame smer Malajzia!

3,2,1, GO!

Po ťažkom lúčení a viac ako 14 hodinovom lete so zastávkou v Londýne, sme konečne pristáli na letisku v Kuala Lumpur, alebo KL, ako toto mesto volajú domáci. Na letisku nás už čakali naši noví spolužiaci s tabuľkou University of Malaya (áno bola som trošku sklamaná, že nie s menom Chebeňová, čo som si vždy strašne priala...ale nič sa nedá robiť, nabudúce to musia viac vychytať :D).

Nasadli sme do busu v domnení, že nás zavezú priamo do hotelu. Chybička se vloudila a ocitli sme sa v areáli školy, kde boli všetci zmätení a nikto nepočúval, že sa nejdeme ubytovať na intrák, ale máme zabookovaný hotel v centre mesta. Takže sme sa s kufrom a batohmi pobrali pekne peši k zastávke, ktorá bola vzdialená tak pol hodinu chôdze, čo sme, ako inak, trošku nedávali. Taxíky chodili hore dole, ale všetky plné. Keď naša zúfalosť dosiahla maximálneho bodu a rozhodli sme sa trucovať, že sa ďalej peši už nepohneme, sa jeden šikmooký deduško taxikár nad nami zľutoval a zaviezol nás na hotel.

Hotel údajne luxusný, čo mal aj v názve (Arena Star Luxury Hotel) no na európsky luxus sa rozhodne nechytal, čo sme pochopili pri prvom daždi, keď nám začali pretekať okná - v strede!

Hladné po celom dni sme sa vybrali von s tým, že sa najeme, no potom, čo na nás všetci pozerali, ako na atrakciu a vonku sa konal obrovský protest, sme si to veľmi rýchlo rozmysleli.

Nechali sme to na ďalší deň. Naše prvé papanie sme si dali v pouličnom pajzlíku a bolo mooooc dobré.

Čím väčší pajzel, tým lepšie jedlo. Prvé pravidlo zájazdu Malaya. Druhé pravidlo: buď čo najškaredšia, aká môžeš, aby na teba nikto nečumel. Takže nejaké módenie tu fakt nehrozí. Výhoda: nemusím sa malovať, čo by vlastne bolo aj tak úplne zbytočné pretože:

1. Všetci chlapi sú malí a nepekní (vlastne sú dosť hnusní)

2. Aj tak by to všetko zliezlo s dvomi decami potu ako bonus

Zmierená s tým, že na každej fotke budem vyzerať ako upachtená prasnička, som si užila svoj prvý kokos v KL, pochodila China town, vyfotila sa pri Petronas Tower, videla prvého švába a naučila sa používať nové GoproHero 4.

bottom of page